Contact|

10e Jaarcongres LVB


17 SEPTEMBER 2019 | Zwolle

Voorwaarden

Organisatie
Het Jaarcongres LVB wordt ondersteund door Uitgeverij SWP en de tijdschriften SoziO en PIP. Partner hierbij is Expertisecentrum William SchrikkerDe organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom in Amsterdam.
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op dinsdag 17 september 2019 in Regardz Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle, Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle, www.nieuwebuitensocieteitzwolle.nl
 
Inschrijvingsvoorwaarden
Deelname aan dit congres bedraagt € 289,00 excl. BTW en is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier op deze website www.lvbcongres.nl. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging en factuur voor de betaling van deelnamekosten.
 
Algemene Voorwaarden
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij u naar www.logacom.nl
 
Kortingsregelingen
Boekkorting: Wanneer u bij uw aanmelding voor het congres ook het boek Het gezin centraal en LVB (t.w.v. € 44,- incl. btw) via Logacom aanschaft, dan ontvangt u € 20,- korting op congresdeelnameprijs (excl. btw). Deze aanbieding is alleen geldig op het moment van online aanmelding/inschrijving. Het boek is na inschrijving ook los verkrijgbaar bij Uitgeverij SWP, maar achteraf kan er geen korting op congresdeelname worden verrekend.
EARLY BIRD korting: snelle beslissers ontvangen 39 euro korting op de deelnamekosten, EARLY BIRD prijs is €250,00 excl. btwVoorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 1 juli 2019 online is ingevoerd
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,- korting. 
Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd. 
PIP- en SoziO-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname. 
Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.
Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding (online & offline). Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
 
Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 3 september 2019 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
2. Bij annulering tussen 3 september 2019 en 10 september 2019 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
3. Bij annulering na 10 september 2019 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
Programmaontwikkeling
Kirsten Knobbe-Posthuma, Logacom BV
 
Congresorganisatie
Charlotte Koelmans, Logacom BV
 
Congressecretariaat
 
Nadere informatie
Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam
T 020-3203364
F 020-3308040
 
Twitter: @Logacom