Contact|

14e Jaarcongres LVB


25 september 2025 | De Reehorst, Ede

Infomarkt

Op het 14e Jaarcongres LVB wordt een informatiemarkt ingericht waar verschillende bedrijven en organisaties zich presenteren.

Bent u werkzaam met of voor (zorg)professionals in het sociaal domein? En heeft u interesse om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en meer bekendheid te geven? Dan is deelnemen aan de informatiemarkt tijdens het Jaarcongres LVB de uitgelezen kans om uw aanbod aan uw doelgroep te presenteren! Er is de mogelijkheid om een flyer bij te voegen aan de congrestas voor de deelnemers en/of een stand te huren.

Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Ga dan direct naar het online inschrijfformulier om uw organisatie in te schrijven. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden overleggen? Neem dan contact met Philippine Herkes via philippine@mailswp.com of bel naar 020-3697237.

Verschillende bedrijven en organisaties zullen zichzelf presenteren. Organisaties die zich reeds hebben aangemeld zijn:

Uitgeverij SWP, dé uitgeverij voor educatie, vak & wetenschap. www.swpbook.com

Logavak Opleidingen verzorgt bij- en nascholing voor professionals in GGZ, Jeugdzorg, Kinderopvang, Management, Onderwijs, Psychologie, Zorg en Welzijn via specialisatie-leergangen, cursussen, meerdaagse opleidingen en workshops. www.logavak.nl

Teken je gesprek® biedt mensen met LVB een overzicht en ordening die met gewone, verbale gesprekken veel moeilijker te bereiken is. Doordat je samen met de cliënt/leerling op een schematische manier gedrag, gedachten en gevoelens optekent & schrijft, krijgt deze meer ruimte in zijn hoofd om tot inzicht en een oplossing te komen. www.tekenjegesprek.nl