Contact|

11e Jaarcongres LVB


15 september 2020 | Amsterdam

Locatie

goed bereikbaar en veel ruimte

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam heeft alles in huis om het Jaarcongres LVB tot een succes te maken. Optimale service, hoogwaardige faciliteiten en een passende culinaire omlijsting staan hierbij centraal.

De locatie is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Voor deelnemers die met OV reizen, is deze locatie ook goed nieuws! Het Postillion Convention Centre ligt op een steenworp afstand van metrostation Overamstel (500 meter) en metrostation Spaklerweg (750 meter). Deze metrostations die voor treinreizigers in 3 minuten gemakkelijk (iedere 8 minuten) te bereiken vanaf Station Duivendrecht en Station Amstel.

De grote plenaire zaal is zeer ruim en wordt zo ingericht dat er plek is voor alle deelnemers. Aan alle maatregelen die gelden is gedacht, de locatie heeft hiervoor een uitgebreid en duidelijk protocol uitgewerkt. Er is onder andere: voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te behouden, een passend cateringarrangement en in de foyer een zitplek voor alle deelnemers.

adres en info:

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam
Paul van Vlissingenstraat 8
1096 BK Amsterdam
020 8204410
Website »