Contact|

12e Jaarcongres LVB


14 september 2021 | Postillion Amsterdam & Online

Voorwaarden

 

Organisatie

Het programma van het Jaarcongres LVB is ontwikkeld in samenwerking met Uitgeverij SWP en e tijdschriften SoziO en PIPDe organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom in Amsterdam.
 

Datum 

Het congres vindt op 14 september 2021 plaats in Postillion Convention Centre Amsterdam. Het is als van ouds weer mogelijk om op locatie deel te nemen, maar wanneer u liever thuis blijft dan kunt u ook kiezen voor online deelname (via livestream).

U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Bij uw inschrijving geeft u aan of u fysiek of online wilt deelnemen. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.
 

Prijs 

Prijs fysieke deelname op locatie
Reguliere prijs voor deelname op locatie bedraagt €295,- excl. BTW per persoon, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. 

Overheidsmaatregelen voor evenementen zijn bijgesteld en geldig vanaf 25 september 2021. Dit betekent dat u voor deelname aan het Jaarcongres LVB op locatie, naast uw inschrijving bij Logacom, ook een corona toegangsbewijs en legitimatie nodig heeft om toegang te krijgen tot het congres.
Voor een corona toegangsbewijs kunt gebruik maken van de (gratis) CoronaCheck-app. Op basis van volledige vaccinatie, herstelbewijs of negatief testresultaat, kunt u in de app een QR-code aanmaken die toegang geeft tot evenementen en congressen. Voor meer informatie over het corona toegangsbewijs en de CoronaCheck-app verwijzen wij u naar de website van de rijksoverheid. Het corona toegangsbewijs (ook wel Digitaal Corona Certifcaat (DCC) genoemd) is per 1 juli Europees ingevoerd. Het niet willen of kunnen gebruiken van de CoronaCheck-app (of geprinte QR code), is helaas geen reden voor annulering fysieke deelname met restitutie.
Let op! Zonder geldig corona toegansbewijs én legitimatie kunnen wij deelnemers geen toegang bieden tot het congres.


Prijs online deelname
Reguliere prijs voor deelname via online livestream is €269,- excl BTW per persoon, dit is inclusief congresmateriaal dat naar u thuis wordt opgestuurd.
De congrestas met congresmateriaal wordt naar online deelnemers per post verstuurd. 
Voor aanvullende toelichting op het online congres via livestream is een bijlage met FAQ ontwikkeld, de meest gestelde vragen (en antwoorden) zijn hierin opgenomen. Mist u infrormatie? Bel of mail ons dan!
 

Inschrijvingsvoorwaarden

Uw inschrijving wijzigen? Hiervoor gelden aanvullende voorwaarden.

Een deelnemer mag de deelname (van fysiek naar online en andersom) éénmaal kosteloos wijzigen, voor een tweede of derde wijziging rekenen wij €25,- euro administratiekosten.

  • Het is tot 14 dagen voor het congres mogelijk om, met restitutie van een deel van het inschrijfgeld, fysieke deelname te wijzigen naar online deelname. U ontvangt een credit van €26,- excl btw. 
  • Het is binnen 14 dagen tot 7 dagen voor het congres mogelijk om, met restitutie van een deel van het inschrijfgeld, fysieke deelname te wijzigen naar online deelname. U ontvangt een credit van €13,- excl btw. 
  • Het is binnen 7 dagen voor het congres mogelijk om fysieke deelname te wijzigen naar online deelname, maar hierop is geen restitutie van toepassing. U ontvangt geen creditnota.
  • Het is tot de dag voor het congres mogelijk om tegen meerprijs van €26,- excl btw, online deelname aan het congres aan te passen naar fysieke deelname op locatie.

 

 

Kortingsregelingen

EARLY BIRD korting: Na publicatie van het programma ontvangen snelle beslissers 29 euro korting op de deelnamekosten. Early Bird prijs is €266,- excl. btw voor deelname op locatie, en €240,- excl. btw voor online deelname. Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk augustus 2021 online is ingevoerd.

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.

Studenten: studenten ontvangen € 59,- korting. Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

Sozio- en PIP-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 

Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.


Annuleringsregeling

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 31 augustus 2021 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  2. Bij annulering tussen 31 augustus en 7 september 2021 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  3. Bij annulering na 7 september 2021 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.


Algemene Voorwaarden

Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.

Contact

Programmering:
Kirsten Knobbe-Posthuma, k.knobbe@logacom.nl

Organisatie:
Charlotte Koelmans, c.koelmans@logacom.nl

Overige informatie:
Congressecretariaat Logacom BV, office@logacom.nl
Berichten per mail proberen wij binnen 48 uur te beantwoorden. Wilt u direct antwoord op uw vraag? Bel dan naar 020 - 320 33 64 (op kantoordagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00)

Bezoekadres:
Bildung.city
Spaklerweg 79
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Postadres:
Postbus 12010
1100 AA AMSTERDAM

www.logacom.nl
​Telefoon 020-3203364