Contact|

11e Jaarcongres LVB


15 september 2020 | Amsterdam

Voorwaarden

Organisatie
Het 11e Jaarcongres LVB wordt ondersteund door Uitgeverij SWP en de tijdschriften SoziO en PIPDe organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom in Amsterdam.
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op dinsdag 15 september 2020 plaats in een nieuwe locatie, namelijk: Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam. Adres: Paul van Vlissingenstraat 8, 1096 BK Amsterdam. 
 
Inschrijvingsvoorwaarden
Deelname aan dit congres bedraagt € 289,00 excl. BTW en is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier op deze website www.lvbcongres.nl. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging en factuur voor de betaling van deelnamekosten.
 
Kortingsregelingen
Voorinschrijvingskorting: Inschrijvingen die online voltooid worden voordat het programma is gepubliceerd, ontvangen 49 euro korting op de deelnamekosten. De verwachting is dat het programma medio juli 2020 gepubliceerd wordt. Voorinschrijvingsprijs is €240,00 excl. btw.
EARLY BIRD korting: Na publicatie van het programma ontvangen snelle beslissers 30 euro korting op de deelnamekosten. Early bird prijs is €259,00 excl. btw.
Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 26 augustus 2020 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,- korting. 
Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd. 
PIP- en SoziO-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname. 
Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.
Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding (online & offline). Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
 
Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 1 september 2020 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
2. Bij annulering tussen 1 en 8 september 2020 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
3. Bij annulering na 8 september 2020 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
Algemene Voorwaarden
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij u naar www.logacom.nl
Programmaontwikkeling
Kirsten Knobbe-Posthuma, Logacom BV
 
Congresorganisatie
Charlotte Koelmans, Logacom BV
 
Congressecretariaat
 
Nadere informatie
Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam
T 020-3203364
F 020-3308040
 
Twitter: @Logacom